Full Focus Content Academy - logo

Hét online programma waarin je in 9 weken een compleet online marketingsysteem opzet dat door waardevolle content zorgt voor meer online zichtbaarheid, een betrokken e-maillijst en meer klanten.

In Full Focus Content Academy leer je...

 …de bewezen online marketingformule die door waardevolle content een groei in online zichtbaarheid en van je e-maillijst garandeert.

Door een mix van stap-voor-stap strategieën, praktische templates, vele voorbeelden, slimme tools en persoonlijke coaching zet jij een compleet marketingsysteem neer.

Op weg naar meer klanten!

Voordat we alle ins en outs vertellen over dit impactvolle programma, laten we het eerst even hebben over voor wie dit bedoeld is.

Jij werkt voor een ambitieus bedrijf dat een dienst verleent of advies aanbiedt (bijvoorbeeld in HR, vastgoed, ICT, marketing & communicatie, financieel, organisatiemanagement). Of je bent zelf de ondernemer!

Jouw bedrijf heeft een passie voor het vooruit helpen of ontzorgen van andere bedrijven. Jullie zijn experts in jullie vakgebied! Je weet dat er op online marketinggebied kansen liggen om nog meer bedrijven te kunnen helpen, ofwel nieuwe klanten aan te trekken. Aan jou de taak om deze kansen te benutten. Maar… je hebt niet veel tijd over, je doet het grotendeels alleen en… waar moet je beginnen???

Jij bent office manager binnen jullie bedrijf en de kansen die online marketing biedt aan het onderzoeken.

Jij bent de ambitieuze eigenaar of eindbaas die nieuwe klanten wil aantrekken buiten je bestaande warme netwerk.

Jij bent een adviseur of consultant binnen het bedrijf en hebt de taak gekregen om marketing naar the next level te brengen. 

Jij bent een communicatiemedewerker of marketeer en je bent gefrustreerd omdat je voor je gevoel geen resultaten boekt.

Of iets tussen deze functies in 😉

Je bent op de juiste plek en wij gaan je exact vertellen hoe de Full Focus Content Academy jou de tools, inspiratie en ondersteuning geeft op jouw weg naar een compleet marketingsysteem voor jouw bedrijf.

Aan het eind van het programma,heb je dit bereikt:

Je hebt de waardepropositie van jullie bedrijf vastgesteld

Je hebt jullie Focus Persona bepaald en weet nu precies hoe je het beste op zijn of haar behoeftes kunt inspelen

Je weet EXACT welke route van waardevolle content en online kanalen leidt naar nieuwe klanten 

Je begrijpt precies welke frequentie van posts, blogs en e-mails nodig is om nieuwe potentiële klanten aan te trekken

Je hebt het marketingsysteem op de meeste efficiënte manier geïmplementeerd in jouw (of jullie) dagelijkse werk, voor meer continuïteit, zekerheid en rust

Je weet precies wat het betekent om waardevolle content te maken en HOE je dit doet

Met een aantrekkelijke lead magnet, een goed converterende inschrijfpagina en e-mail(automation) ben jij in staat om jullie ideale klant in beeld te krijgen en houden

Je hebt de enige juiste mix van online kanalen onder de knie, zodat je in staat bent steeds meer bereik, kliks en inschrijvingen te realiseren voor jullie content

"Stefanie & Rosalien zijn de experts die je verder helpen."

Ze hebben ons geholpen om structuur aan te brengen in onze contentmarketing. Zodat we vaker van ons laten horen, maar wel op de manier die bij ons past en laat zien wat wij voor bedrijven kunnen betekenen. Ook hielpen ze ons met de juiste know-how en het opzetten van de infrastructuur om onze eerste lead magnet live te krijgen, zodat onze contentmarketing nu ook echt goed is ingericht. Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools zorgen ze voor een fijne en waardevolle samenwerking.” Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools en aanstekelijke enthousiasme weten ze ons steeds verder te brengen en trekken we steeds makkelijker nieuwe klanten aan.”

Kitty Wilgers

Partner en merkstrateeg bij Arthur & Brent

"Stefanie & Rosalien zijn de experts die je verder helpen."

Stefanie & Rosalien hebben ons geholpen om structuur aan te brengen in onze contentmarketing. Zodat we vaker van ons laten horen, maar wel op de manier die bij ons past en laat zien wat wij voor bedrijven kunnen betekenen. Ook hielpen ze ons met de juiste know-how en het opzetten van de infrastructuur om onze eerste lead magnet live te krijgen, zodat onze contentmarketing nu ook echt goed is ingericht. Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools zorgen ze voor een fijne en waardevolle samenwerking!”

Kitty Wilgers

Partner en merkstrateeg bij Arthur & Brent

Meld je vandaag nog aan voor
Full Focus Content Academy

Start 15 maart 2021

Eenmalige betaling van:

1.497,-

excl. BTW.

Liever betalen in 2 termijnen? Stuur ons een bericht.

Wat zit er allemaal in Full Focus Content Academy?

In deze module laten we je zien hoe je komt tot een waardepropositie die voor jullie werkt. Zodat er (eindelijk) helderheid komt over wie jullie zijn als bedrijf en hoe je dit slim inzet richting jullie potentiële klant.

En die potentiële klant… wie is dat eigenlijk? Misschien denken jullie hem of haar goed te kennen. Maar weet je ook hoe je écht waardevol voor die persoon kan zijn of welke exacte woorden hij gebruikt als hij praat over zijn probleem?

Als je door deze module heen bent, heb je het fundament staan en ben je klaar om je marketingsysteem te gaan bouwen!

Highlights:

 1. Je hebt de waardepropositie van jullie bedrijf scherp gezet
 2. Je kent jullie Focus Persona door en door en weet hoe je waardevol kunt zijn

Wat wij vaak horen van onze klanten is dat ze niet weten welke stap ze als eerste moeten nemen. En welke daarna. Wat is de beste route om van A naar B te komen waarbij je geen kostbare tijd, geld en energie verspilt?

In deze module leer je exact welke stappen je moet zetten om tot een compleet marketingsysteem te komen dat voor jouw bedrijf werkt. Dit weten wij, want we hebben dit framework al bij een flink aantal bedrijven geïmplementeerd, met succes!

Wij helpen je een geïntegreerd systeem neer te zetten dat niet alleen zorgt voor online zichtbaarheid, maar ook voor meer klanten! 

Highlights:

 1. Je kent de exacte route van waardevolle content en online kanalen naar nieuwe klanten
 2. Je hebt keuzes gemaakt en focus aangebracht in wat je wel en niet doet
 3. Je bent in staat om continuïteit te waarborgen voor de creatie en verspreiding van content
 4. Je weet precies hoe en met welke content creators en online kanaalspecialisten je moet samenwerken wanneer je weinig tijd hebt of het je te ingewikkeld wordt

Wat maakt content waardevol? Om succes te behalen, is het heel belangrijk dat je antwoord kunt geven op deze vraag. We leren je daarom de 7 Principes Van Waardevolle Content die de aandacht trekt. Natuurlijk met veel voorbeelden, zodat je geïnspireerd begint met het creëren van jullie content. 

In deze module ga je middels ons stappenplan brainstormen voor waardevolle content en creëer je een contentkalender. In de videolessen helpen we je dus zowel met de inhoud als met de organisatie. Want hoe zorg dat je overzicht en voortgang houdt in het content creatie-proces? Ook dat leer je in deze module.

Aan het einde van deze module weet je zeker dat je goed op weg bent, omdat je met onze hulp de eerste content daadwerkelijk gemaakt hebt. De grootste stappen naar meer en continue zichtbaarheid zijn gezet!

Highlights:

 1. Je kent de kenmerken van waardevolle content en weet deze toe te passen
 2. Je hebt gebrainstormd voor Waardevolle Content door middel van ons contentsessie-stappenplan
 3. Je weet precies welke content je gaat maken en hoe je dit gaat doen én je hebt dit georganiseerd in een dynamische contentkalender
 4. Je hebt geleerd hoe je jullie waardevolle content met e-mailmarketing op regelmatige basis onder de ogen van de mensen uit je database krijgt. De video’s uit de Tech Bieb helpen je hierbij.

Een lead magnet is het startpunt van leadgeneratie. Het is een waardevol content-item dat je aanbiedt aan je Focus Persona in ruil voor een naam en e-mailadres. In deze module ga je aan de slag om een waardevolle lead magnet van A tot Z te creëren. Daarnaast zorg je ervoor dat dat mensen deze kunnen aanvragen op je optimaal converterende inschrijfpagina, ze in je e-mailijst terecht komen en de juiste e-mail opvolging krijgen.

Een super leuke combi waar jij je creativiteit en technische skills in kwijt kunt. Geen technische skills? Geen zorgen! Met de video’s uit de Tech Bieb gaat het iedereen lukken de lead magnet, inschrijfpagina en e-mails up and running te krijgen.

Highlights:

 1. Je hebt je eerste lead magnet gemaakt, van onderwerp en inhoud tot de opmaak.
 2. Je hebt de inschrijfpagina geschreven, opgemaakt en ingericht. Klinkt moeilijk? Met onze tips en tools kun jij dit zeker. 
 3. Je hebt de e-mail richting de inschrijvers opgezet en hebt duidelijk hoe je ze gaat opvolgen.

LinkedIn is een van belangrijkste social media kanalen voor zakelijke dienstverleners en adviesbureaus. In deze module leer je hoe je LinkedIn optimaal inzet om meer, maar vooral betere, online zichtbaarheid voor jullie bedrijf te genereren en meer kliks te krijgen richting jullie waardevolle content.

We laten je zien hoe je jullie bedrijfsprofiel inzet versus de persoonlijke profielen van jou en je collega’s. Want beide hebben hun eigen rol in jouw marketingsysteem. Door middel van de Frequentie Formule leren we je vervolgens hoe vaak, waar en hoe jij moet posten om optimaal resultaat te behalen. 

Om het nog praktischer te maken verwerken we de content die je voor LinkedIn creëert direct in jouw eerder gemaakte contentkalender. En zorgen we met de LinkedIn Challenge voor enthousiaste en actieve collega’s!

Highlights:

 1. Je weet exact welke rol LinkedIn speelt in jouw marketingsysteem en hoe je LinkedIn in gaat zetten.
 2. We leren je hoe het bedrijfsprofiel en persoonlijke profielen samenwerken en welke en hoeveel waardevolle posts je gaat plaatsen.
 3. Je leert alle ins en outs, tips en tricks over LinkedIn en het algoritme voor het meeste resultaat.
 4. Met de LinkedIn Challenge activeren we je collega’s voor nog meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf. 

Goed vindbaar zijn in Google is super belangrijk als jij meer resultaat wil bereiken online. Als je structureel werkt aan SEO trek je steeds meer mensen naar je content en hoef je minder geld te besteden aan adverteren. Word je al benauwd bij het idee dat je dit moet gaan opzetten? No worries! In deze module leren we je de 7 Geheimen van SEO en helpen we je om hiermee aan de slag te gaan.

Super fijn voor SEO, maar ook om jullie autoriteit een boost geven, is gastbloggen op andere online platforms een must! We helpen je de juiste websites in beeld te krijgen en leren je hoe je naast gastblogs ook andere vormen kunt gebruiken, zoals interviews, video’s en podcasts.

We vertellen je al onze tips en tricks en laten je zien welke slimme tools je gebruikt voor het beste resultaat en het meeste gemak.

Highlights:

 1. Je leert de geheimen van SEO en we laten je zien hoe je hiermee aan de slag gaat
 2. Je kent de slimme en simpele tools die je helpen via Google meer verkeer te trekken naar je website
 3. Voor meer online autoriteit én een hogere SEO score leren we hoe jij het voor elkaar krijgt gastblogs te publiceren op relevante platforms.

Als je je inschrijft tijdens deze gelimiteerde tijdsperiode, dan krijg je:

(totale waarde van 2.497,-)

6 implementatie modules met hierin tal van videolessen, werkdocumenten, instructies, checklists en templates die je letterlijk ALLES laten zien wat er nodig is om het marketingsysteem neer te zetten.

De online marketingformule die specifiek geldt voor dienstverleners en adviesbureaus. Voor meer online zichtbaarheid en een betrokken e-maillijst.

De werkwijze om deze nieuwe manier van marketing te integreren in het dagelijkse werk van jou en eventueel je collega’s. Voor meer continuïteit, structuur en efficiëntie.

Toegang tot de TechBieb vol met video’s die je ondersteunen als de implementatie in de tools iets te technisch voor je wordt.

We geven je elke week toegang tot een nieuwe module (met uitzondering van de implementatie weken), zodat je genoeg tijd hebt om in de lessen te duiken en om dat deel van het programma uit te voeren, voordat je naar het volgende onderdeel gaat.

Dit doen we om jouw tijd, focus en aandacht te beschermen. En om ervoor te zorgen dat je niet overweldigd wordt door de lessen en de opdrachten in het programma. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de finishlijn bereikt en online marketing goed op de rit te krijgt!

Full Focus Content Academy

Plus deze Bonussen om je nog een extra boost te geven

Mocht je vastlopen, dan helpen wij je! Alles om ervoor te zorgen dat jij de flow behoudt om succesvol de eindstreep van het programma te halen.

(waarde van 597,-)

 • 12 weken lang toegang tot de besloten online community waar je al je brandende vragen kunt stellen en wij voor je klaar staan met een persoonlijk antwoord. 
 • De mogelijkheid om tijdens die 12 weken 2x met ons een videocall van 45 minuten in te plannen waarin wij met je meedenken, je met ons kunt sparren en ons al je vragen kunt stellen. 
 • Na de 9 weken in de Full Focus Content Academy krijg je toegang tot de besloten LinkedIn groep, alumni only!

In deze bonus zorgen we ervoor dat je altijd het juiste beeld van je bedrijf geeft én nooit meer afgeremd wordt doordat je geen passende foto’s beschikbaar hebt.

(waarde van 147,-)

 • Je leert hoe je op structurele basis zorgt voor goed beeldmateriaal en wat hierbij komt kijken.
 • We helpen je gebruik te maken van een fotograaf en gaan aan de slag met de briefing. Want: welke foto’s heb je nodig, waar ga je schieten en welke uitstraling moeten de beelden krijgen?
 • We helpen je om de beeldbank aan te vullen en leren je hoe je zelf kunt zorgen voor de beste foto’s en video’s.

Wij hebben voor onze klanten én onszelf met succes LinkedIn advertenties ingezet om onze doelgroep te bereiken. In deze bonus helpen we jou te starten met LinkedIn advertenties.

(waarde van 347,-)

 • In 6 lessen vertellen we alle basics van het advertentieaccount van LinkedIn en de advertentiestrategie om te groeien in relevant bereik.
 • We zetten samen je eerste campagne op en vertellen je hoe je jouw doelgroep samenstelt, wat je kiest bij budgetinstellingen en welke advertenties je inzet voor succes. 
 • We leggen je ook de ‘techy-stuff’ uit, zoals het koppelen aan je website en geven je handvatten voor als je campagne live is. 

Als je dit allemaal samen optelt dan kom je op een totale waarde van maar liefst 3.588,-

Maar omdat wij super enthousiast zijn over jouw deelname aan Full Focus Content Academy, geven we je de kans om je je NU aan te melden voor de speciale prijs van...

Eenmalige betaling van:

1.497,-

excl. BTW.

Liever betalen in 2 termijnen? Stuur ons een bericht.

Om je het vertrouwen te geven wat je nodig hebt bieden we een: 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie

Maar eerst nog even dit.

Full Focus Content Academy is een programma dat meer dan volledig is. We wijzen je de weg, stap voor stap zodat jij precies snapt wat je moet doen om waardevolle content te maken, deze onder de ogen van jouw potentiële klant te krijgen met als resultaat meer klanten. Ons doel is jou naar de finishlijn te krijgen, ook wanneer je vastloopt of problemen tegenkomt. 

Dan nu over de garantie die we je bieden:
Om je een gerust gevoel te geven krijg je van ons een 14-dagen garantie.

Aan het eind van deze 14 dagen heb je toegang gekregen tot de eerste 2 modules. Dan heb je de 2 belangrijke Sleutelbeslissingen genomen en weet je precies wat de Waardevolle Weg naar nieuwe klanten is.

Dat betekent dat je de kans hebt gehad om een begin te maken aan je contentkalender zodat jullie bedrijf continu zichtbaar blijft. En je weet nu welke exacte stappen je nog gaat zetten zodat jullie Focus Persona deze content daadwerkelijk gaat zien. En dit allemaal voordat je een definitieve beslissing maakt. 

Ben je na deze 14 dagen niet overtuigd van het programma? Dan stuur je ons een e-mail, laat je zien dat je het hebt geprobeerd en dan zullen we je investering terugstorten. Alle details vind je hier.

De brandende vragen die je misschien hebt voordat je je inschrijft:

F.A.Q.

We zullen hier heel eerlijk over zijn. Ja, we willen dat je veel dingen leert en toepast in Full Focus Content Academy. En je zal ons heus wel een of twee keer vervloeken (we vergeven je nu alvast ;-)). Maar als je bereid bent 2 tot 3 uur per week te investeren en onze hulp in te schakelen als je vastloopt, dan gaat het je zeker weten lukken.

Je zal ongetwijfeld erkennen dat je niks kunt bereiken zonder er de juiste tijd en energie in te steken. Dat geldt voor dit programma ook. Wij beloven je dit: we zullen jouw tijd niet verspillen en je met elke les dichterbij het eindresultaat brengen.

Het online programma doorloop je zelf. Maar we laten je ook zien hoe je slim gebruik maakt van freelancers zoals contentcreators en online kanaalspecialisten. Doe hier dus je voordeel mee voor de zaken waar je zelf te veel tijd mee kwijt bent, niet goed kunt of gewoonweg niet leuk vindt.

We hebben het programma zo vormgegeven dat zelfs de beginnende marketeer ermee aan de slag kan. Dus heb je geen opleiding of ervaring in online marketing? Geen zorgen! Wij begeleiden je stap voor stap en neem je aan de hand. Heb je wel ervaring en kennis over de online kanalen? Dan loop je er makkelijker doorheen en heb je wellicht minder vragen onderweg. 

Zeker weten. Om je te helpen de online tools ingericht te krijgen hebben we de TechBieb toegevoegd aan het programma. Je hebt ongelimiteerd toegang tot alle tech-video’s waarin we stap voor stap laten zien hoe jij je content live krijgt en onder de ogen van je doelgroep. Zo wordt het zelfs voor jou een koud kunstje!

Nee, dat is niet nodig. In dit programma krijg je alle tools aangereikt om een compleet marketingsysteem voor jouw bedrijf op te zetten. Dat is juist waar wij in geloven: alleen met een complete en geïntegreerde aanpak lukt het je resultaten te boeken met online marketing. Op die manier hebben we Full Focus Content Academy vormgegeven. Het is vervolgens helemaal aan jou als je op een van de onderdelen van het programma graag nog meer verdieping wil. 

De enige investering die je nog wel moet doen is voor de tool van het e-mailmarketingsysteem die we in het programma noemen. De kosten om hiermee te starten zijn 15,- euro per maand.  

Nee, we geven elke week (en soms om de week) een module vrij gedurende de 9 weken. Dat doen we bewust. We willen voorkomen dat jij overspoelt wordt met informatie en opdrachten. Door onze modules een voor een vrij te geven, zorgen we ervoor dat jij jezelf de tijd gunt die je nodig hebt om daadwerkelijk resultaat te boeken. We zouden het zonde vinden als je je overweldigd voelt en daardoor vastloopt. Neem dus de tijd die we je geven en ga stap voor stap met ons mee!

Yes! We zouden ook niet anders willen, want wij vinden het veel te leuk om jou persoonlijk te helpen wanneer je vragen hebt. In onze besloten online community kan je altijd jouw vragen stellen en geven wij je persoonlijk advies of feedback. Ook geven we je de mogelijkheid om 2x een videocall van 45 minuten met ons in te plannen. Dus mocht je vastlopen of met ons willen sparren, wacht niet en plan die call in!

Om ervoor te zorgen dat je kunt terugkijken om op onderdelen te verbeteren, of als het in de 9 weken toch te snel voor je gaat, krijg je 1 jaar volledige toegang tot het programma. En dat is inclusief eventuele updates van het programma zonder extra kosten! Bovendien blijft de besloten community niet 9 weken, maar 12 weken actief en kan je ook gedurende 12 weken gebruikmaken van de 2 videocalls met ons. 

Meld je vandaag nog aan voor Full Focus Content Academy

Start 15 maart 2021

Eenmalige betaling van:

1.497,-

excl. BTW.

Liever betalen in 2 termijnen? Stuur ons een bericht.

Er nog even over nadenken...?

Je zou Full Focus Content Academy zeker een kans moeten geven 
als je super gemotiveerd bent over het volgende:

 • Je wil niet langer gefrustreerd zijn over alle pogingen om de online zichtbaarheid voor jullie bedrijf van de grond te krijgen.
 • Je nu eigenlijk eens stappen wil zetten om nieuwe klanten buiten jullie eigen warme netwerk aan te trekken.
 • Je klaar bent met de kansen die jullie missen om jullie mooie projecten, expertise en kennis aan de buitenwereld te laten zien.
 • Je online marketing nu eens écht een goede plek wil geven in je bedrijf. Meer structuur, efficiëntie, duidelijkheid en enthousiasme.

We kunnen niet wachten om de komende 9 weken samen met jou aan de slag te gaan...

Het bouwen aan onze eigen online marketing heeft ons bedrijf tot op de dag van vandaag ontzettend veel gebracht. Toen we Hallo Blauw in 2017 startten deden we vanalles om klanten aan te trekken. We wisten immers ALLE mogelijkheden van content en de online kanalen. 

Ondanks dat we snel groeiden merkten we dat dit niet de juiste weg was voor ons. We wilden FOCUS in onze business én boodschap. Toen we dit vertaalden naar content die écht van betekenis was voor onze ideale klant en een duidelijke kanaalstrategie, kwam ons bedrijf in een stroomversnelling. We moesten zelfs “nee” gaan verkopen.

Door deze stroomversnelling hebben we met veel dienstverleners, advies- en consultancybureau’s gewerkt en weten we exact wat voor hen de weg is naar nieuwe klanten. En dat is ook mogelijk voor jou en je bedrijf! Want wij hebben gezien hoe onze klanten met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching zélf in staat waren om de beste content te creëren en hiermee klanten naar zich toe te trekken.

We merken dagelijks, bij onze klanten en onszelf, wat een goed en waardevol online marketingsysteem je bedrijf kan brengen. En dat gunnen we jou ook! We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Full Focus Content Academy.

Tot snel,

Stefanie & Rosalien

HalloBlauw

Meld je vandaag nog aan voor
Full Focus Content Academy

Start 15 maart 2021

© 2021 – Hallo Blauw