Full Focus Content Academy - logo

Hét programma waarin wij in 9 weken samen met jou toewerken naar een continu groeiende en warme e-maillijst waaruit je op elk moment klanten kunt halen voor jouw bedrijf.

In de Full Focus Content Academy ga je aan de slag met...

…de bewezen formule om te bouwen aan een super warme e-maillijst die keer op keer zorgt voor nieuwe klanten. 

Door een mix van stap-voor-stap strategieën, praktische templates en checklists, slimme tools, persoonlijke begeleiding en oprecht enthousiasme, geven wij jou dé tools om sneller, makkelijker klanten jouw ideale klant aan te trekken. Keer op keer.

De Full Focus Content Academy is perfect voor jou als jij:

Geen idee hebt waar je moet beginnen om klanten aan te trekken die perfect matchen met jou en jouw aanbod. 

Er klaar voor bent om (elke maand weer!) een stabiel inkomen uit je bedrijf te halen.

Klaar bent met koude acquisitie en pusherige salestechnieken en de energie die hiermee verloren gaat.

Precies wil weten hoe je met een e-maillijst jouw bedrijf kunt laten groeien én dit NU in de praktijk wil brengen.

Een aanbod hebt zoals een traject, pakket, programma, (online) training of een andere manier van dienstverlening. In welke branche dan ook…!

Je bent op de juiste plek en wij gaan je exact vertellen hoe de Full Focus Content Academy jou de strategie, tools, inspiratie en ondersteuning geeft op jouw weg naar een continu groeiende en super warme e-maillijst!

Aan het eind van het programma,heb je dit bereikt:

Je weet precies wat de toegevoegde waarde van jouw bedrijf is, wat jouw unieke boodschap is en aan wie je dit aanbiedt: jouw ideale klant!

Je weet precies wat het betekent om waardevolle content te maken die jouw ideale klant laat stoppen met scrollen en HOE je deze content creëert

Met een waardevolle lead magnet en een optimaal converterende inschrijfpagina ben jij in staat om jouw e-maillijst te vullen met jouw potentiële (ideale!) klanten

Jij bent in staat om de inschrijvers op jouw e-mailijst blijvend waarde te bieden, steeds warmer te maken en keer op keer omzet te halen uit je lijst

Je weet precies welk social media kanaal voor jou de beste keus is en hoe je social, SEO en gastbloggen inzet voor meer inschrijvingen op jouw e-maillijst

Het lukt je om continuïteit te houden in het maken en verspreiden van content, zonder stress. Jij houdt focus en hebt jouw tijd en (content)planning volledig onder controle!

Voordat ik aan de Full Focus Content Academy begon wist ik niet goed waar ik moest beginnen en liep daardoor vast. Nu weet ik precies wat me te doen staat en dat is super fijn. Bovendien heb ik nu een stok achter de deur om op te starten en door te gaan. 

Ik ben niet te veel tijd kwijt met het programma en de actiepunten, ongeveer 2 tot 3 uur per week. Hiervoor probeer ik elke week een vast moment te plannen. Dat lukt niet altijd, maar dan is het fijn dat je het programma in je eigen tempo kunt volgen. Het helpt dat de lengte van de lessen goed is, de uitleg duidelijk is en dat ik daarna gelijk aan de slag kan met de werkdocumenten. Ik leer veel en ook niet onbelangrijk, ik vind het leuk om de stof in de praktijk te brengen. Ik ben heel positief!”​

Laura van der Hoeven
Support Officer bij Methylomics en oprichter Studio LAB402

Ik zit nog middenin de Full Focus Content Academy, maar ben al enorm goed op weg gebracht. Het scherpzetten van de waardepropositie brengt al heel veel teweeg. Niet alleen voor social media en e-mail, maar zeker ook voor de website. De (video)lessen zijn heel duidelijk, leggen alles goed uit en zijn heel behapbaar. En ook de opbouw werkt goed voor mij en geeft me hele fijne kaders!

In de FFCA leer ik oprecht te kijken naar wat we nu eigenlijk aan het doen zijn en voor wie. Het is een fijne spiegel en geeft me een waardevolle mindset-shift. Ik krijg de handvatten om dingen nu echt anders te doen en werkt daar stap voor stap naartoe!”

Eveline Grin
Eigenaar Flourish Design 

Stefanie & Rosalien hebben ons geholpen om structuur aan te brengen in onze contentmarketing. Zodat we vaker van ons laten horen, maar wel op de manier die bij ons past en laat zien wat wij voor bedrijven kunnen betekenen. Ook hielpen ze ons met de juiste know-how en het opzetten van de infrastructuur om onze eerste lead magnet live te krijgen, zodat onze contentmarketing nu ook echt goed is ingericht. Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools zorgen ze voor een fijne en waardevolle samenwerking!”​

Kitty Wilgers
Partner en merkstrateeg bij Arthur & Brent

Paula Kager

Dit jaar ben ik begonnen met mijn praktijk voor loopbaancoaching. Zichtbaarheid via website en social media is daarbij essentieel. Ik had een landingspagina voor mijn e-boek over carrièreswitchers gemaakt en wilde daar groot op inzetten. In die tijd hebben Stefanie en Roos Kokee van Hallo Blauw mij overtuigd om het grondig aan te pakken via de Full Focus Content Academy. Ik kreeg een uitgebreid pakket van instructievideo’s, presentaties, templates, toelichtingen en – zeer belangrijk – persoonlijke begeleiding. Het kost wat – geld, tijd, energie – maar dan heb je ook echt kwaliteit op het gebied van content, planning, techniek, tips en tricks en veel inspiratie. Dank Stefanie en Rosalien!”​

Paula Kager
Loopbaancoach voor ervaren professionals

Meld je vandaag nog aan voor
Full Focus Content Academy

Je start direct!

Of in 3 termijnen van:

547,-

excl. BTW.

Mail ons als je wil betalen in termijnen:

Wat zit er allemaal in de Full Focus Content Academy?

In deze module laten we je zien hoe je komt tot een waardepropositie die voor je werkt. Zodat er (eindelijk) helderheid komt over jouw toegevoegde waarde en hoe je dit slim inzet richting je potentiële klant.

En die potentiële klant… wie is dat eigenlijk? Misschien denk je hem of haar goed te kennen. Maar weet je ook hoe je écht waardevol voor die persoon kan zijn of welke exacte woorden hij gebruikt als hij praat over zijn probleem?

Als je door deze module heen bent, heb je het fundament staan en ben je klaar om te gaan bouwen aan je e-maillijst!

Highlights:

 1. Je hebt de waardepropositie van jouw bedrijf scherp gezet
 2. Je kent jouw Focus Persona door en door en weet waarmee je zijn of haar aandacht krijgt en hoe je waardevol kunt zijn

Wat wij vaak horen van onze klanten is dat ze niet weten welke stap ze als eerste moeten nemen. En welke daarna. Wat is de beste route om van A naar B te komen waarbij je geen kostbare tijd, geld en energie verspilt?

In deze module leer je door welke fases jouw potentiële klant heen gaat voordat hij of zij bij jou koopt of met jou wil samenwerken. Je leert exact hoe alle kanalen en de content op die kanalen samenwerken. En kan je met vertrouwen, rust en structuur aan de slag met het creëren en verspreiden van content.

Dit framework hebben we al bij heel veel bedrijven en ondernemers geïmplementeerd, met succes. Nu is het jouw beurt en helpen wij jou een groeiende en super betrokken e-maillijst te bouwen die gaat zorgen voor meer klanten!

Highlights:

 1. We leren je het Marketingfunnel Framework waarmee jij je klant gaat bereiken en warm gaat maken voor jouw aanbod
 2. Je hebt keuzes gemaakt en focus aangebracht in wat je wel en niet doet qua kanalen, content en frequentie
 3. Het lukt je om continuïteit te waarborgen in de creatie en verspreiding van content #nostress
 4. Je weet precies hoe en met welke content creators en online kanaalspecialisten je moet samenwerken wanneer je weinig tijd hebt of het je te ingewikkeld wordt

Wat maakt content waardevol? Om succes te behalen, is het heel belangrijk dat je antwoord kunt geven op deze vraag. We leren je daarom de 7 Principes Van Waardevolle Content jouw klant laat stoppen met scrollen. Natuurlijk met veel voorbeelden, zodat je geïnspireerd begint met het creëren van jouw content. 

In deze module ga je met ons stappenplan brainstormen voor waardevolle content en creëer je een contentkalender. In de videolessen helpen we je dus zowel met de inhoud als met de organisatie. Want hoe zorg dat je overzicht en voortgang houdt in het content creatie-proces? 

Aan het einde van deze module weet je zeker dat je goed op weg bent, omdat je met onze hulp de eerste content daadwerkelijk gemaakt hebt. De grootste stappen naar de groei van jouw e-maillijst zijn gezet!

Highlights:

 1. Je kent de kenmerken van waardevolle content en weet deze toe te passen
 2. Je hebt gebrainstormd voor Waardevolle Content door middel van ons contentsessie-stappenplan
 3. Je weet precies welke content je gaat maken en hoe je dit gaat doen én je hebt dit georganiseerd in een dynamische contentkalender in Trello
 4. Je leert hoe je een waardevolle nieuwsbrief opbouwt en kunt nu starten met het met regelmaat e-mailen van de mensen op je e-maillijst. Hiermee maak jij jouw e-maillijst steeds warmer! En de video’s uit de Tech Bieb maken het inrichten van het e-mailmarketingsysteem een makkie.  

Een lead magnet is het startpunt van een e-maillijst gevuld met potentiële (ideale!) klanten. Het is een waardevol content-item dat je aanbiedt aan je ideale klant in ruil voor een naam en e-mailadres. In deze module ga je aan de slag om een waardevolle lead magnet van A tot Z te creëren. Daarnaast zorg je ervoor dat mensen deze kunnen aanvragen op je optimaal converterende inschrijfpagina, ze in je e-mailijst terecht komen en de juiste e-mail opvolging krijgen. Alles in de tool MailBlue.

Een super leuke combi waar jij je creativiteit en technische skills in kwijt kunt. Geen technische skills? Geen zorgen! Met de video’s uit de Tech Bieb gaat het iedereen lukken de lead magnet, inschrijfpagina en e-mails in MailBlue up and running te krijgen.

Highlights:

 1. Je hebt je eerste en super waardevolle lead magnet gemaakt, van onderwerp en inhoud tot de opmaak.
 2. Je hebt de inschrijfpagina geschreven, opgemaakt en ingericht. Klinkt moeilijk? Met onze tips en tools kun jij dit zeker. 
 3. Je hebt de e-mails richting de inschrijvers opgezet en het e-mailmarketingsysteem zo ingericht dat deze de lead magnet automatisch opvolgen en jouw potentiële klant jou niet zomaar vergeet.  

Social media biedt enorm veel kansen voor het laten groeien van je e-maillijst! In deze module leer je hoe je social media optimaal inzet om meer inschrijvingen te krijgen op jouw e-maillijst. Inschrijvingen afkomstig van jouw ideale klant!

Of jouw Focus Persona nu beter te bereiken is via LinkedIn of Instagram, we laten je zien hoe je het meeste haalt uit deze kanalen op een zo efficiënt mogelijke manier. We leren je vervolgens hoe vaak, in welke vorm en hoe jij moet posten om optimaal resultaat te behalen.

De Instagramles in deze module wordt gegeven door Insta-expert Femke Kamps. Zij heeft al vele ondernemers geholpen succesvol te worden op Instagram en deelt in deze gastles haar adviezen met jou!

Highlights:

 1. Je leert welke rol social media speelt in het bouwen van jouw e-maillijst
 2. Je weet exact hoe je social media in gaat zetten en welke soorten posts ervoor gaan zorgen dat je de aandacht krijgt van jouw ideale klant (met heel veel voorbeelden!)
 3. Femke Kamps vertelt je de geheimen van Instagram, van Stories en Reels tot hashtags.
 4. Je leert alle ins en outs van LinkedIn en het algoritme van dit krachtige zakelijke platform.
 5. Met de LinkedIn Challenge activeren we je collega’s (als je deze hebt) voor nog meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf. 

Goed vindbaar zijn in Google is super belangrijk als jij meer inschrijvers wil op je e-maillijst. Als je structureel werkt aan SEO trek je steeds meer mensen naar je content, gratis en voor niets! Word je al benauwd bij het idee dat je dit moet gaan opzetten? No worries! In deze module leren we je de 6 Succesfactoren van SEO en helpen we je om hiermee aan de slag te gaan.

Super fijn voor SEO, maar ook om je autoriteit een boost geven, is gastbloggen op andere online platforms een must! We helpen je de juiste websites in beeld te krijgen en leren je hoe je naast gastblogs ook andere vormen kunt gebruiken, zoals interviews en te gast zijn in podcasts.

We vertellen je al onze tips en tricks en laten je zien welke slimme tools je gebruikt voor het beste resultaat en het meeste gemak.

Highlights:

 1. Je leert de succesfactoren van SEO en we laten je zien hoe je hiermee aan de slag gaat
 2. Je kent de slimme en simpele tools die je helpen via Google meer verkeer te trekken naar je website
 3. Voor meer online autoriteit én een hogere SEO score leren we hoe jij het voor elkaar krijgt gastblogs te publiceren op relevante platforms.

Tools are your friend. Ze kunnen je leven een stuk makkelijker maken! Maar dat lukt alleen als je precies weet hoe je ze moet gebruiken. Om te voorkomen dat je veel tijd verliest met het leren kennen van de verschillende tools die je gaat gebruiken om jouw e-maillijst te bouwen, helpen we je op weg in de TechBieb. 

Je vindt hier maar liefst 17 tech-video’s waarin we technische zaken simpel maken. We leiden je rond, vertellen over de functies die je nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Met deze TechBieb maken we zelfs de meest technische onderdelen van de Full Focus Content Academy leuk voor je! 

Highlights:

 1. We laten je stap voor stap zien hoe je in Trello jouw dynamische contentkalender maakt. (4 video’s)
 2. Een e-mailmarketingsysteem instellen ingewikkeld? Met MailBlue zeker niet! Wij leggen je alles uit wat je nodig hebt. (9 video’s)
 3. We wijzen je de weg in het doolhof van Google Analytics, zodat jij het resultaat ziet van al jouw harde werk. (3 video’s)
 4. SEO lijkt je misschien een super ingewikkeld… Wij maken het simpel voor je met de twee gratis tools Ubersuggest en Google Search Console

Als je je inschrijft tijdens deze gelimiteerde tijdsperiode, dan krijg je:

6 implementatie modules met hierin 16 videolessen waarin wij je meenemen in de meest efficiënte route in het neerzetten van een continu groeiende en super betrokken e-maillijst.  

Tal van stap-voor-stap strategieën, voorbeelden, checklists, templates en instructies om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat je nooit van scratch hoeft te beginnen.

Toegang tot de TechBieb met hierin 17 tech-video’s die jou meenemen in de tools en je praktische hulp bieden als het iets te technisch voor je wordt.
(o.a. MailBlue, Trello en Google Analytics)

We geven je elke week toegang tot een nieuwe module (met uitzondering van de implementatie weken), zodat je genoeg tijd hebt om in de lessen te duiken en om dat deel van het programma uit te voeren, voordat je naar het volgende onderdeel gaat.

Dit doen we om jouw tijd, focus en aandacht te beschermen. En om ervoor te zorgen dat je niet overweldigd wordt door de lessen en de opdrachten in het programma. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de finishlijn bereikt!

Full Focus Content Academy

Plus onze coaching voor persoonlijke feedback en extra motivatie!

Er is niks fijner dan het zelfvertrouwen hebben dat je op de juiste weg zit. Daarom heb je op 4 belangrijke momenten tijdens het programma een coachingsessie met ons. Na module 1, 3, 4 en 6. Je stuurt het werk wat je hebt verzet per e-mail naar ons en wij geven je persoonlijke feedback tijdens een 1-op-1 coaching essie.

 • 4x een 1-op-1 feedbackcall met ons van 45 minuten zodat jij 100% zeker weet dat je op de juiste weg zit. 
 • Aan te passen aan het tempo waarin jij door het programma gaat. Ze vervallen na 6 maanden zodat jij zeker weten het programma afmaakt.

Mocht je vastlopen, dan helpen wij je! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de flow behoudt om succesvol de eindstreep van het programma te halen. En ook daarna. Want een e-maillijst bouwen is nooit klaar. Sterker nog, je bent pas net begonnen! Na de 9 weken in het programma helpen we jou daarom verder om je doel te bereiken: een e-maillijst gevuld met potentiële klanten! Dat doen we in de community. Deze community is je geweten, je motivator en je stok achter de deur. We zorgen met z’n allen dat iedereen gemotiveerd blijft. Samen bouwen we verder!

 • Toegang tot de besloten online community waar je op elk moment je brandende vragen kunt stellen en wij voor je klaar staan met een persoonlijk antwoord. Ook na de 9 weken in het programma staan we hier voor je klaar! We’ve got your back.

Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen.

En we willen heel graag dat ook JIJ de zekerheid gaat ervaren die je haalt uit een warme e-maillijst. Daarom kan je je NU aanmelden voor de prijs van...

Of in 3 termijnen:

547,-

excl. BTW.

Mail ons als je wil betalen in termijnen:

Om je het vertrouwen te geven wat je nodig hebt bieden we een: 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie

Maar eerst nog even dit.

Full Focus Content Academy is een programma dat meer dan volledig is. We wijzen je de weg, stap voor stap zodat jij precies snapt wat je moet doen om een super betrokken en continu groeiende e-maillijst te bouwen gevuld met potentiële klanten. Ons doel is jou naar de finishlijn te krijgen, ook wanneer je vastloopt of problemen tegenkomt. Whatever it takes!

Dan nu over de garantie die we je bieden:
Om je een gerust gevoel te geven krijg je van ons een 14-dagen garantie.

Aan het eind van deze 14 dagen heb je toegang gekregen tot de eerste 2 modules. Dan heb je de 2 belangrijke Sleutelbeslissingen genomen en weet je precies wat de Waardevolle Weg naar nieuwe klanten is.

Dat betekent dat je de kans hebt gehad om glashelder te krijgen wie jouw ideale klant is en hoe je zijn of haar aandacht kunt trekken. Je weet nu door welke fases jouw toekomstige klant heen gaat en weet precies welke stappen je moet gaan zetten. Bovendien heb je de mogelijkheid gehad om jouw contentkalender te maken en je e-mailmarketingsysteem in te richten met behulp van de TechBieb. En dit allemaal voordat je een definitieve beslissing maakt. 

Ben je na deze 14 dagen niet overtuigd van het programma? Dan stuur je ons een e-mail, laat je zien dat je het hebt geprobeerd en dan zullen we je investering terugstorten. Alle details vind je hier.

De brandende vragen die je misschien hebt voordat je je inschrijft:

F.A.Q.

We hebben het programma zo vormgegeven dat iedereen ermee aan de slag kan. Dus heb je geen opleiding of ervaring in online marketing? Geen zorgen! Wij begeleiden je stap voor stap en neem je aan de hand. Heb je wel ervaring en kennis over de online kanalen? Dan loop je er makkelijker doorheen en heb je wellicht minder vragen onderweg. 

Zeker weten. Om je te helpen de online tools zoals jouw e-mailmarketingsysteem in te richten hebben we de TechBieb toegevoegd aan het programma. Je hebt ongelimiteerd toegang tot alle tech-video’s waarin we stap voor stap laten zien wat je moet doen. Bovendien geven we je templates die je direct kunt gebruiken. Zo wordt het zelfs voor jou een koud kunstje!

Je krijgt direct toegang, maar niet tot alle modules. We geven elke week (en soms om de week) een module vrij gedurende 9 weken. Dat doen we bewust. We willen voorkomen dat jij overspoelt wordt met informatie en opdrachten. Door onze modules een voor een vrij te geven, zorgen we ervoor dat jij jezelf de tijd gunt die je nodig hebt om daadwerkelijk resultaat te boeken. We zouden het zonde vinden als je je overweldigd voelt en daardoor vastloopt. Neem dus de tijd die we je geven en ga stap voor stap met ons mee!

Yes! We zouden ook niet anders willen, want wij vinden het veel te leuk om jou persoonlijk te helpen wanneer je vragen hebt. In onze besloten online community kan je altijd jouw vragen stellen en geven wij je persoonlijk advies of feedback. Ook plannen we op 4 momenten een coaching sessie van 45 minuten. Deze plan jijzelf in en van te voren stuur je het werk wat je hebt gedaan per e-mail naar ons toe. Tijdens de sessie bespreken we dit en al jouw andere vragen. Kortom, we staan voor jou klaar. Dus mocht je vragen hebben of vastlopen, wacht niet en laat het ons weten!

Het bouwen aan een e-maillijst is nooit klaar. En we willen dat jij op elk moment terug kunt kijken om op onderdelen te verbeteren. En misschien gaat het in de 9 weken toch te snel voor je. Daarom krijg je lifetime toegang tot het programma. En dat is inclusief eventuele updates van het programma zonder extra kosten! Zolang als het programma bestaat hou jij toegang (en dat is nog heel lang!). Om je wat extra speling te geven blijft de besloten community ook na de 9 weken actief en kan je ook gedurende 6 maanden gebruikmaken van de 4 coaching sessies met ons. 

Aan de ene module heb je meer werk dan de andere, maar reken erop dat je ongeveer 2-3 uur per week kwijt bent met het volgen van de lessen en het doen van de opdrachten. 

Het programma kan je doorlopen in je eigen tempo. Gedurende de 9 weken geven we elke week (en soms om de week) een module vrij. Als jij in dit tempo meegaat dan zal je zien dat je in de flow komt (en blijft) en het beste resultaat bereikt. Dit adviseren we dus!

Ga je op vakantie of neem je om een andere reden een break? Gaan probleem. Je hebt lifetime toegang tot het programma. De 4 coaching sessies vervallen echter na 6 maanden.

We willen dat je veel dingen leert en toepast in Full Focus Content Academy. En je zal ons heus wel een of twee keer vervloeken (we vergeven je nu alvast ;-)). Maar als je bereid bent 2 tot 3 uur per week te investeren en onze hulp in te schakelen als je vastloopt, dan gaat het je zeker weten lukken.

Je zal ongetwijfeld erkennen dat je niks kunt bereiken zonder er de juiste tijd en energie in te steken. Dat geldt voor dit programma ook. Wij beloven je dit: we zullen jouw tijd niet verspillen en je met elke les dichterbij het eindresultaat brengen.

Het online programma doorloop je zelf. Maar we laten je ook zien hoe je slim gebruik maakt van freelancers zoals contentcreators en online kanaalspecialisten. Doe hier dus je voordeel mee voor de zaken waar je zelf te veel tijd mee kwijt bent, niet goed kunt of gewoonweg niet leuk vindt.

Nee, dat is niet nodig. In dit programma krijg je alle tools aangereikt om een e-maillijst te bouwen gevuld met potentiële klanten voor jouw bedrijf. Dat is juist waar wij in geloven: alleen met een complete aanpak lukt het je resultaten te boeken met online- en e-mailmarketing. Op die manier hebben we Full Focus Content Academy vormgegeven. Het is vervolgens helemaal aan jou als je op een van de onderdelen van het programma graag nog meer verdieping wil. 

De enige investering die je nog wel moet doen is voor de tool van het e-mailmarketingsysteem die we in het programma noemen. De kosten om hiermee te starten zijn 15,- euro per maand.  

Meld je vandaag nog aan voor Full Focus Content Academy

Start direct!

Of in 3 termijnen van:

547,-

excl. BTW.

Mail ons als je wil betalen in termijnen:

Er nog even over nadenken...?

Je zou de Full Focus Content Academy zeker een kans moeten geven als je super gemotiveerd bent over het volgende:

 • Je wil meer klanten binnenhalen die perfect passen bij jou en je aanbod en niet langer gefrustreerd zijn over de mislukte pogingen om dit van de grond te krijgen (en te houden).

 • Je bent klaar met het continu moeten werven van nieuwe klanten op een koude manier en de tijd en energie die hiermee verloren gaan.

 • Je bent onzeker over je kennis en kunde in online marketing. Je bent vastbesloten om je bedrijf te laten groeien, maar wil geen tijd verliezen door alles te moeten uitzoeken.

 • Je bent het continue gevoel beu van “Ik doe maar wat” en “Ik heb geen idee of ik in de juiste richting ga.” Het maakt je onrustig en daar heb je hekel aan.

 • Je wil makkelijker en meer verkopen en hebt een enorme drang om dit te realiseren door waardevol en authentiek te zijn voor je potentiële klanten.

 • Je wil (nu eindelijk) stappen zetten om met een e-maillijst nieuwe klanten aan te trekken, zodat jouw bedrijf 100% toekomstbestendig is.

Ons graag even spreken?
We snappen heel goed dat jouw deelname aan ons programma een belangrijke beslissing is. Twijfel je of het de juiste stap is voor jou? Wil je ons eerst wat beter leren kennen? Of wil je gewoon nog een beter beeld krijgen van het programma? 

Plan dan een kennismakingscall met ons in. Vrijblijvend. Want het is tijdens deze call NIET ons doel om jou te overtuigen van de FFCA. We stellen je vragen en beantwoorden die van jou. Als je na de call gelooft dat dit voor jou de juiste weg is, dan nodigen we je natuurlijk heel graag uit om deel te nemen aan de Full Focus Content Academy.

We kunnen niet wachten om de komende 9 weken samen met jou aan de slag te gaan...

Toen wij in 2017 Hallo Blauw startten probeerden wij alles om aan klanten te komen. Van netwerkbijeenkomsten tot adverteren. Wij waren vastberaden dat het ons ging lukken een succesvol bedrijf neer te zetten! Om ons inkomen uit ons bedrijf halen, de rekeningen te betalen en financieel onafhankelijk te zijn, maar ook om zekerheid en balans te creëren voor onszelf en onze gezinnen.

We hadden er alles voor over om te kunnen blijven doen waar we echt gelukkig van werden: elke dag enorm veel voldoening halen uit het helpen van onze klanten én de vrijheid hebben om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Maar we ervaarden al snel hoeveel stress en onzekerheid het je kan geven wanneer je continu bezig moet zijn met het werven van nieuwe klanten.

Na een jaar van alles te hebben geprobeerd om klanten aan te trekken, zijn we gestart met het gefocust bouwen aan onze e-maillijst. En dat heeft ons overtuigd van één ding: Een e-maillijst is het meest waardevolle middel om continu je ideale klant aan te trekken!

In de afgelopen jaren hebben we dankzij onze e-maillijst en onze learnings heel veel dienstverleners, adviseurs, coaches en bureaus mogen helpen. En hen hetzelfde geleerd wat ons bedrijf zoveel mooie klanten heeft opgeleverd. We hebben gezien hoe zij met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching in staat waren om keer op keer hun ideale klant naar zich toe te trekken. En hun bedrijf succesvol te maken. En dat gunnen we jou ook!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Full Focus Content Academy.

Tot snel,

Stefanie & Rosalien

HalloBlauw

Meld je vandaag nog aan voor
Full Focus Content Academy

Start direct!

© 2021 – Hallo Blauw